Perşembe, Nisan 05, 2007

Penguenler Buluşuyor Varan2 Beşiktaşa 1-2!...(Reloaded)

Tüm Gönüllü Penguenlere duyrulur;


8 Nisan Şenlik Gönüllüleri Toplantısı münasebeti ile Ümit Başkan bizi diskoya götürecek. Dans, müzik, eğlence ile birlikte bakalım bakalım şenliklerde hep beraber neler yapabiliriz.

Saat: 16:00
Yer: Beşiktaş - BeerCity (Eski Elma Cafe imiş.)

Siz yine de tüm randevularınızı iptal edin, çünkü pazar günü penguenler buluşuyor.

Not: Ayrıntılar belli oldukça bu yazıyı güncelleyeceğim. Size bizle olacağınızı erkenden haber vereyim istedim :). Önceki girdide de buna benzer birşey olmak zorunda kaldı. Tüm gezegen ahalisine anlayışı için teşekkürler. Herşey daha güzel bir şenlik için. (Off, ben pazarlamacı olacakmışım:))

3 yorum:

Chriseba Lid'Asgar dedi ki...

Missss gibi oldu...
Daha ne söz gerekir? Takipteyiz efenim...

Yakup Akgul dedi ki...

selamlar bu toplantıya bende katılmak istiyorum. Herkese açık bir toplantı ise geleceğim. Ayrıca laptopumu getirsem, Pardus kurabilirmiyiz? Ben kurdum, ama ne iş se sata hdd'mi ide olarak görüyor. Sistemim çok yavaş, centr,no işlemmci pentium 133 hızında çalışıyor. Debian'da kursak farketmez benim için. Yeterki bilgili ellerden kurulumunu ve yapılandırmasını göreyim.


Görüşmek üzere...

sickprincess dedi ki...

Merhaba Yakup,

Evet toplantı herkese açıktı ama konu: 6. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Gönüllüleri idi. Linux Kullanıcıları Derneği nedir, şenlik nedir, gönüllüler şenlikte ne yapar konuşuldu.

Pardus kurdurmak için artık seni şenliklere bekleriz. "Getirin Bilgisayarınıza Linux Kuralım" standında yardım alabileceğinizi umuyorum.

Kurulum ücretsizdir ;)