Salı, Eylül 08, 2009

Eklektik Teknoloji Karnavalı

Nam-ı diğer Eclectic Tech Carnival Istanbul 9-13 Eylül tarihleri arasında Taksim- İstiklal Caddesi’nde bulunan Haymatlos bar/ performans merkezinde gerçekleşecek. Karnaval sadece kadın ve translara açık ve katılım ücretsiz.

Siz de Eclectic Tech Carnival Istanbul’da dünyanın dört bir yanından pek çok kadın ve transla birlikte kendiniz ve sevdikleriniz için özgür ve açık kaynaklı dijital danteller örmeye davetlisiniz.

Ben bu karnaval da "Açık Kaynak Toplulukları üzerine Açık Tartışma" isimli panelde uluslararası ve ulusal komuniteleri dilim döndüğünce anlatıyor olacağım. Ayrıca bu panele özgürlükiçin topluluğunu temsilen Gözde Orgun'u davet ettim. O da bizlere topluluk yapılarından ve toplulukta bayanların yer almasının topluluk için kazanımlarından bahsedecek. Panelimiz çarşamba günü saat 16:00'da başlayacak.

Yine karnaval
da Cumartesi akşamı saat 18:00'de başlayan PARDUS kurulum ve yapılandırma atölyesinde katılımcılara Pardus'un ne harika olduğunu anlatiyor olacağım. (Benden duymuş olmayın aynı gün bir iki sunum önce Pınar Python semineri veriyor olacak. )

Açık katılım duyurumuz burada, afişimiz burada ve program detayları burada. ETC ekibi o kadar güzel etkinlikler hazırlamışlar ki, beni onlardan ayırıp nasıl sunum yaptıracaklar merak ediyorum.

Hiç yorum yok: